Om Tusch och Krita

Tusch och Krita

Grafisk Facilitering 

Graphic Recording

Sketchnotes

Tusch och Krita...

...vänder sig till dig som vill ta din kommunikation eller förmåga till inlärning till nästa nivå. Oavsett om det är i yrkeslivet, i skolan eller bara för din egen del så finns det ett upplägg som passar för just dina behov.

 

Tusch och Kritas affärsidé är att hjälpa företag och privatpersoner med metoder och verktyg för en tydligare kommunikation och bidra till utveckling och lärande samt stödja personlig utveckling. Tusch och Krita erbjuder också coaching i Visuell Kommunikation samt kommunikationsstöd i form av illustrationer och lättförståelig grafisk och dokumentation för företag, team, organisationer och föreningar.

För att stödja det individuella lärandet, både i undervisning och i egna studier, i och utanför skola, lär Tusch och Krita ut en metod för visuella anteckningar, Sketchnotes.  

 

Tusch och Krita erbjuder:

  • Coaching Visuell Kommunikation
  • Utbildning och Workshops
  • Graphic Recordings (mötesritning live)
  • Grafisk Facilitering
  • Specialdesignade illustrationer

 

Med över 20 års erfarenhet av chef och ledarskap är Åsa en van pedagog och mötesledare. Att engagera och göra det komplexa enkelt är ett naturligt inslag i hennes möte med andra. Med erfarenhet av illustration och coaching i kombination med ledarskap och förändringsarbete arbetar Åsa metodiskt och nytänkande för att du ska få ut det mesta av din kommunikation och inlärning.

 

Åsa är certifierad facilitator, ICF diplomerad coach och certifierad handledare i The Human Element. Hon har en examen i projektledning och förändringsledning och är verksam som illustratör och kursledare Visuell Kommunikation.

 

Åsa Jensen Emås

Utbildar i Grafisk Facilitering och Visuell Kommunikation

"-Det har jag aldrig provat tidigare så det klarar jag helt säkert"

-Pippi Långstrump

Åsa Jensen Emås

Coach Visuell Kommunikation

Tusch och Krita

Malvastigen 12A,

192 54 Sollentuna

E-mail: asa@tuschochkrita.se

Telefon: 070-981 09 04

Innehar F-Skatt

Kontakta mig ! 

 
 
 
 
 

© Copyright. All Rights Reserved.