Graphic Recording

Tusch och Krita

Grafisk Facilitering

Graphic Recording

Sketchnotes

© Copyright. All Rights Reserved.

Graphic Recording - Mötesritning

Graphic Recording går ut på att sammanfatta ditt möte i ord och bild och är ett smart sätt att skapa engagemang och synliggöra innhållet i ett möte, konferens eller event. Det handlar inte om att återge varje enskilt utan om att återge de viktigaste budskapen och skapa en helhetsbild som i sin tur skapar mening.

 

Vill du fånga ditt nästa event, konferens eller workshop i visuella bilder och sammansfattande ord för att boosta engagemanget och skapa ett varaktigt resultat?

Vi talar med ord, tänker i bilder och lär oss av berättelser!

Att översätta det du vill kommunicera till bilder som berättar en historia och visar ett sammanhang hjälper människor att förstå och ta till sig information och kunskap.

Hur går

det till?

Under en Graphic Recording är jag som mötesritare på plats och illustrerar live det som föreläsaren pratar om, gruppdiskussioner eller det som på annat sätt lyfts fram, på ett stort pappersark eller på en skärm. Tanken är att alla deltagare ska kunna följa med och se bilden växa fram, vilket ger en extra dimension till mötet. Den färdiga visualiseringen fotograferas eller scannas efter mötet och kan användas som dokumentation och kommunikationsmaterial efter mötet.

Vill du veta mer om, eller boka en Graphic Recording?

Kontakta Tusch och Krita!

Åsa Jensen Emås

Coach Visuell kommunikation

Tusch och Krita

Malvastigen 12A,

192 54 Sollentuna

E-mail: asa@tuschochkrita.se

Telefon: 070-981 09 04

Innehar F-Skatt

Kontakta Tusch och Krita!